Aannemingsbedrijf Schipper & Paaimans Bouwgroep

Wij leveren maatwerk voor ieder project

Al ruim 30 jaar vormt Schipper & Paaimans Bouwgroep een vertrouwd adres in Rotterdam en omgeving. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit architectenbureaus, woningbouwcorporaties, schoolbesturen, scholenbouwer, bedrijven en particulieren.

Die goede reputatie hebben we te danken aan onze scherpe calculaties. We hebben een hoog kwaliteitsbesef. Onze werkwijze is meer dan efficiënt. Ook zijn onze medewerkers breed inzetbaar.

Van kleine tot grote verbouwingen of renovaties aan uw huis. Of van kantoren en scholen tot complete bedrijfshallen. En natuurlijk van complete woningen en luxe villa’s.

Schipper & Paaimans Bouwgroep uit Rotterdam is uw partner !

Heeft u plannen om een nieuwe woning, een aanbouw, kantoor, school, loods of bedrijfshal te bouwen of renoveren? Schipper & Paaimans Bouwgroep heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van allerlei soorten woningen, kantoren, scholen, bedrijfshallen en loodsen. Naast de opgebouwde ervaring blijven wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen.

Aannemingsbedrijf Schipper & Paaimans Bouwgroep

We hebben bij de realisatie van onze bouwprojecten de volgende begrippen hoog in het vaandel staan:

Goede prijs-kwaliteitsverhouding:

Schipper & Paaimans Bouwgroep levert maatwerk. Elke keer weer. Ons uitgangspunt is daarbij uw eisen, uw wensen en mogelijkheden en uw beschikbare budgetten. Van standaardoplossingen tot maatwerk voor elk project. Dat is maatwerk in ontwikkeling, uitvoering, calculatie en kopers begeleiding. Zo zijn we in staat uw project met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding binnen een afgesproken termijn te realiseren.

Efficiënte werkwijze:

Van schetsontwerp tot en met nazorg. In iedere fase van het project toetsen we de resultaten aan uw en onze verwachtingen. Hierdoor kunnen we onze aanpak voortdurend optimaliseren. Wat vervolgens leidt tot een uiterst efficiënte werkwijze. De kracht van deze werkwijze ligt in onze kennis, mobiliteit, flexibiliteit en het hanteren van een strakke planning. Zo zijn wij altijd met de juiste mensen op de juiste plaats. En u kunt rekenen op een tijdige oplevering van het werk.

Hoog kwaliteitsbesef:

Schipper & Paaimans Bouwgroep is VCA en ISO-9001:2015 gecertificeerd. In al onze werkzaamheden houden we rekening met regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Voor ons is het vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden een vanzelfsprekendheid. Het hoge ervaringsniveau en kwaliteitsbesef van onze medewerkers voorkomt verlies van kostbare tijd. Tevens garandeert het een optimaal eindresultaat.

Advies op maat

Is uw interesse gewekt? Of wilt u graag meer informatie? Maak dan een afspraak met één van onze bouwkundige adviseurs. Zij komen op afspraak bij u langs om de mogelijkheden voor het (aan)bouwen of renoveren van een woning, school, kantoor of bedrijfshal met u te bespreken.

Bekijk alle projecten

Laatste project

november 19, 2018

Bedrijfshal voor recycling restmetaal

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Bel ons: 010 – 313 00 28
Stuur ons een email

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf

Andere disciplines

Vastgoed onderhoud

Klachten- en mutatieonderhoud, brandschade-herstel, planmatig onderhoud van gebouwen, woningen en andere bouwkundige constructies.

Renovatie

Van kleine tot grote verbouwingen.  Kantoren tot complete bedrijfshallen. En van hele woningen tot luxe villa’s.

Brandschade

Van kleine tot grote verbouwingen. Kantoren tot complete bedrijfshallen. En van hele woningen tot luxe villa’s.