Schipper & Paaimans Bouwgroep

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Vakmensen zijn de kracht van een bedrijf. Mensen die door jarenlange ervaring veel extra vakkennis hebben opgedaan. Kennis is van onschatbare waarde. Kennis wordt opgedaan tijdens beroepsopleidingen, het volgen van cursussen, maar voor een belangrijk deel in de praktijk.

Schipper & Paaimans Bouwgroep is een erkend leerbedrijf in de regio Rotterdam. Er is voldoende en deskundige begeleiding aanwezig binnen onze organisatie. Wij maken tijd, bieden de ruimte en de middelen om de stagiair(e) en afstudeerder een goede en leerzame plek binnen ons bedrijf te bieden. Zo kunnen jongeren, die een opleiding in de bouw volgen, het vak bij ons in de praktijk brengen. Dit vinden we belangrijk! Zo zorgen wij er namelijk voor dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. Bij Schipper & Paaimans Bouwgroep worden leerlingen begeleid door een ervaren vakkracht. Deze leermeesters, en het trainen van deze leermeesters, zijn voor ons van groot belang. Zij motiveren en leiden onze toekomstige medewerkers op.

Erkend Leerbedrijf bij het SBB
Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

Kernwaarden
SBB heeft drie kernwaarden: verbindend, adaptief en kundig.

Schipper & Paaimans Bouwgroep is al jarenlang een erkend SBB leerbedrijf in de regio Rotterdam voor de volgende opleidingen:

Assistent uitvoerder B&U Voortgezette timmerkracht Primaire timmerkracht Bouwplaatsassistent timmeren Leerwerktraject timmeren

Laatste project

mei 18, 2020

Woning Renovatie Poortugaal

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Bel ons: 010 – 313 00 28
Stuur ons een email

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf

Bekijk ook eens:

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal.

Contact

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gemakkelijk contact met ons op!

Projecten

Bekijk onze succesvol afgeronde projecten in de sectoren: aannemingsbedrijf, vastgoed onderhoud, renovatie en brandschade.