Over ons

Schipper & Paaimans Bouwgroep

We zijn al ruim 30 jaar actief in Rotterdam en een van de grootste bouwbedrijven in Zuid Holland. Actief en deskundig in alle sectoren van de bouw:

  • Aannemingsbedrijf

  • Vastgoedonderhoud

  • Renovatie

  • Brandschade

  • Waterschade

  • Stormschade

  • Herstelschade

Onze opdrachtgevers en medewerkers staan op nummer 1. Wij begrijpen heel goed dat het succes van ons bedrijf afhangt van de kennis en inzet van onze mensen en de tevredenheid van onze klanten. Tevreden medewerkers en opdrachtgevers zijn de beste reclame voor ons bedrijf.

Certificeringen
Schipper & Paaimans Bouwgroep is ISO-9001:2015 gecertificeerd. In al onze werkzaamheden houden we rekening met regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Voor ons is het vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden een vanzelfsprekendheid. Het hoge ervaringsniveau en kwaliteitsbesef van onze medewerkers voorkomt verlies van kostbare tijd. Tevens garandeert het een optimaal eindresultaat.

VCA gecertificeerd
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om de aannemer veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Voor wie?
VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. VCA-certificatie wordt veel gevraagd in de volgende branches:
• Werktuigbouwkunde
• Elektrotechniek en procesbesturing
• Bouwkunde
• Civiele techniek
• Overige technische diensten, zoals isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, stralen/conserveren/schilderen, transport, inspectie, etc.

Stichting Samenwerken Voor Veiligheid
Het VCA-systeem is ondergebracht bij de onafhankelijke Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV). Het Centraal College van Deskundigen VCA verzorgt het beheer en de verdere ontwikkeling van het VCA-schema. Het VCA-schema valt onder accreditatie van de Raad voor Accreditatie (RvA). De certificatie-instellingen die de VCA-audits uitvoeren zijn door de RvA geaccrediteerd.

Europese Standaard
Het VCA-systeem (het zogenaamde certificatieschema) voldoet aan de eisen die in Europese normen zijn vastgelegd. Daardoor wordt internationale toepassing en eventueel wederzijdse erkenning tussen de Europese landen vereenvoudigd.

Bouwend Nederland gecertificeerd
Daarnaast zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en dat garandeert dat we voldoen aan hoge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Zo hanteren de bij Bouwend Nederland aangesloten bedrijven een bedrijfscode die malversaties moet voorkomen.

Bouwend Nederland richt zich op drie kerntaken: brancheontwikkeling, ledenservice en belangenbehartiging.

Bouwend Nederland schept randvoorwaarden voor Bouwbedrijven en Infrabedrijven zodat zij optimaal kunnen presteren. Dit doet Bouwend Nederland in haar contacten met de landelijke, provinciale en regionale overheden. Bouwend Nederland wordt inmiddels dan ook gezien als een serieuze gesprekspartner en de resultaten blijven niet uit. Ook de komende jaren zet Bouwend Nederland in op resultaatgerichte belangenbehartiging.

Door het aanbieden van programma’s, gericht op bedrijfsvoering van bouwondernemingen, stimuleert Bouwend Nederland het vernieuwen en professionaliseren van de bouwsector. De focus ligt naast bewustwording ook op het ondersteunen van leden bij het toepassen van kennis binnen het bedrijf. Thema’s die voor de komende jaren op de agenda staan zijn: cultuur & leiderschap, duurzaamheid en ketenoptimalisatie.

Dat wil zeggen: landelijk, regionaal, lokaal en specialistische vakgroepen.
Meer informatie over het de vereniging Bouwend Nederland kunt u vinden op de website van Bouwend Nederland: www.bouwendnederland.nl.

Laatste project

mei 18, 2020

Woning Renovatie Poortugaal

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Bel ons: 010 – 313 00 28
Stuur ons een email

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf

Bekijk ook eens:

Erkend leerbedrijf

Vakmensen zijn de kracht van een bedrijf. Mensen die door jarenlange ervaring veel extra vakkennis hebben opgedaan

Contact

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gemakkelijk contact met ons op!

Projecten

Bekijk onze succesvol afgeronde projecten in de sectoren: aannemingsbedrijf, vastgoed onderhoud, renovatie en brandschade.