Renovatie

Als je het hebt over duurzaamheid is renovatie de beste keuze.

Als uw pand of woning grootschalig onderhoud nodig heeft. Dan wordt er gesproken van renovatie. Renovatie is een verzamelnaam voor alle diepgaande verbouwingen. Om een woning of pand weer als een nieuwbouw situatie te benaderen. Dit wordt ook wel vernieuwbouw genoemd. Of het nu gaat om een gevel- dak- of interne renovatie, Schipper & Paaimans Bouwgroep heeft als renovatie bouwbedrijf de kennis, mankracht en het benodigde materieel in huis om elke renovatie voor u te verzorgen.

Vele mensen koesteren de charme van een oude woning. Echter hebben deze oudere woningen niet het comfort van een nieuwbouwwoning. En vaak zijn ze minder goed geïsoleerd. Toch is dat geen reden om alles te vervangen door nieuwbouw. Er zijn diverse mogelijkheden om de woningen te renoveren. Daardoor worden ze energiezuiniger en gezonder gemaakt. In sommige gevallen is renovatie duurzamer, goedkoper en minder schadelijk voor het milieu dan nieuwbouw.

Schipper & Paaimans Bouwgroep levert graag een bijdrage aan de duurzame renovatie van woningen in de regio Rotterdam. Want dankzij de renovatie kunnen bewoners in hun vertrouwde buurt blijven wonen. In een huis waarin zij zich thuis voelen.

Veel gebouwen verkeren door onvoldoende onderhoud niet meer in de staat zoals die behoort te zijn. Een renovatie heeft ingrijpende gevolgen. Daarom is het van groot belang, dat u hiervoor de juiste partner kiest. Schipper & Paaimans Bouwgroep heeft als onderhoudsbedrijf in Rotterdam de beschikking over de juiste kennis en kunde om het te renoveren object weer in een optimale staat te brengen. Uiteraard doen wij dit geheel volgens uw wensen en de hedendaagse kwaliteitsnormen en veiligheidseisen.

Schipper & Paaimans Bouwgroep is ook uw partner voor grotere renovatieprojecten. Wij hebben als onderhoudsbedrijf in Rotterdam jarenlange ervaring in het renoveren van woningen van VVE`s en woningbouwverenigingen.

Een greep uit onze renovatie werkzaamheden:

  • Kozijnen, beglazing en daken renoveren
  • Keukens en badkamers renoveren
  • Voegen van muren (uithakken, stralen, voegen, hydroforberen)

Bent u benieuwd naar onze renovatieprojecten of heeft u vragen? Vraag dan vrijblijvend om informatie of een vrijblijvende offerte.

Bekijk alle projecten

Laatste project

mei 18, 2020

Woning Renovatie Poortugaal

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Bel ons: 010 – 313 00 28
Stuur ons een email

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf

Andere disciplines

Vastgoed onderhoud

Klachten- en mutatieonderhoud, brandschade-herstel, planmatig onderhoud van gebouwen, woningen en andere bouwkundige constructies.

Aannemingsbedrijf

Van kleine uitbouwen tot grote verbouwingen, van kantoren tot complete bedrijfshallen, van hele woningen tot luxe villa’s.

Brandschade

Van kleine uitbouwen tot grote verbouwingen, van kantoren tot complete bedrijfshallen, van hele woningen tot luxe villa’s.