Vastgoed onderhoud

Wij zijn actief op het gebied van onderhoud

Schipper & Paaimans Bouwgroep is actief op het gebied van het kleinschalige onderhoud, vastgoedonderhoud, complete renovaties tot grote verbouwingen. Het onderhouden van uw vastgoed is ontzettend belangrijk, om uw pand in optimale conditie te houden. Wij onderhouden diverse vormen van vastgoed. Dit onderhoud wordt uitgevoerd in opdracht van Woningstichtingen, Woningbeheerders, Pensioenfondsen, Vereniging van Eigenaren, Beleggers, Gemeenten, Bedrijven en Particulieren.

Schipper & Paaimans Bouwgroep heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met het onderhouden van vastgoed en vastgoedzorg in de regio Rotterdam, u bent dus verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Schipper & Paaimans Bouwgroep betekent professionele service in:

  • Klachten- en mutatieonderhoud
  • planmatig onderhoud van gebouwen en woningen (vastgoedonderhoud)
  • renovatie
  • restauraties
  • buitengevelisolatie
  • brandschade-herstel
  • Grote en kleine verbouwingen

Iedere klant is uniek, maar ook ieder object is uniek. Wij bieden dan ook klantgerichte maatwerkoplossingen. Elke keer weer. Dat is onze kracht. Bij Schipper & Paaimans Bouwgroep bent u aan het juiste adres.

Om voortdurend een uitstekend product te kunnen leveren en te voldoen aan de behoefte van onze opdrachtgevers toetsen we onze service, middels gesprekken en enquêtes, regelmatig aan uw en onze eisen en wensen. Op deze manier optimaliseren wij onze dienstverlening, spelen we in op vragen en ontwikkelingen en blijven we aan uw verwachtingen voldoen.

Schipper & Paaimans Bouwgroep heeft alle expertise en al het materieel voor verbouw en onderhoud in eigen huis. Doordat we niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we snel en efficiënt handelen en profiteert u van een interessante prijs / kwaliteitverhouding. Dus zoekt u een betrouwbare partner voor onderhoud, verbouw of renovatie?

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze specialisten.

Bekijk alle projecten

Laatste project

juli 19, 2018

Verbouw gedeelte Van der Valk

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Bel ons: 010 – 313 00 28
Stuur ons een email

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf

Andere disciplines

Aannemingsbedrijf

Van kleine uitbouwen tot grote verbouwingen, van kantoren tot complete bedrijfshallen, van hele woningen tot luxe villa’s.

Renovatie

Van kleine uitbouwen tot grote verbouwingen, van kantoren tot complete bedrijfshallen, van hele woningen tot luxe villa’s.

Brandschade

Van kleine uitbouwen tot grote verbouwingen, van kantoren tot complete bedrijfshallen, van hele woningen tot luxe villa’s.