Schipper & Paaimans Bouwgroep

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Veiligheid, gezondheid en mileu

Sinds 1998 is Schipper & Paaimans Bouwgroep in het bezit van een VCA-certificaat (VCA**). In het bedrijfsbeleid heeft het veiligheidsbeleid een hoge prioriteit. Tijdens de realisatie van bouwprojecten worden er iedere dag diverse werkzaamheden verricht waarbij aanzienlijke risico’s voor mens en milieu kunnen ontstaan. Een veilige werkomgeving is dan van extra groot belang. Op de bouwwerken worden daarom alle noodzakelijke beheersmaatregelen getroffen ter realisering van goede arbeidsomstandigheden voor de werknemers en ter bescherming van het milieu. Iedere medewerker beschikt over een VCA-handboek. Aan de in het handboek opgenomen regels, procedures, richtlijnen en informatie dient een ieder die op de bouwplaats werkzaam is zich te houden. Om ook de veiligheid van de medewerkers van derden te kunnen garanderen verplichten wij hen om zich aan onze regels te conformeren.

VCA-cert

Kwaliteit

Schipper & Paaimans Bouwgroep streeft ernaar om bouwprojecten met een zo hoog mogelijke kwaliteitsgraad te realiseren. Klanttevredenheid staat immers centraal. Om deze doelstelling te kunnen realiseren dienen de bouwprocessen zo efficiënt en goed mogelijk te verlopen. Het belangrijkste daarbij is het werken volgens een bepaalde structuur. Er wordt daarom een kwaliteitsmanagementsysteem gehanteerd. De basis voor dit systeem is de ISO-9001:2015 regelgeving op dit gebied. Om de kwaliteit nog verder te verhogen wordt er gestreefd naar continue kwaliteitsverbetering.

Schipper & Paaimans Bouwgroep is ISO-9001:2015 gecertificeerd

ISO-9001-2015

Bouwend Nederland

Schipper & Paaimans Bouwgroep is lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De totale bouwsector is in Nederland goed voor 5% van het brutobinnenlands product en voor een productie van 50 miljard euro (prijsniveau 2015). De sector biedt werk aan ruim 444.000 mensen.

Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

Laatste project

mei 18, 2020

Woning Renovatie Poortugaal

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Bel ons: 010 – 313 00 28
Stuur ons een email

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf

Bekijk ook eens:

Erkend leerbedrijf

Vakmensen zijn de kracht van een bedrijf. Mensen die door jarenlange ervaring veel extra vakkennis hebben opgedaan

Contact

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gemakkelijk contact met ons op!

Projecten

Bekijk onze succesvol afgeronde projecten in de sectoren: aannemingsbedrijf, vastgoed onderhoud, renovatie en brandschade.